tööng tööng

         2007-03-16 @ 03:06:46 / Allmänt
va har hänt den senaste tiden ?
dåligt minne som ja har kommer ja inte ihåg ett stenkast.
Det händer grejer hela tiden men alla dessa söndagar får en och fukka ur!
slapp slapp
inte lätt asåå .
när ska det hela sluta egentligen, nu undrar NI vad ska sluta?
Frågan kanske är om man verkligen vill att det ska sluta? elle va vet ja, jag är bara en unge som inte ens kan knyta skorna sj.

hur ser livet ut annars ? de har man nog frågat sig sen man började i lekis.
De mesta som händer nu i livet är at jag är överallt i Sverige och jobbish, jobba för att få pengar. pengar för att ladda på mobilen. mobilen för att kunna ringa sina vänner. som ringer sin vän o frågar om han har fest.

nej tyvär men ser han ändå på krogen helt full o säger att han va så jävla full på sin förfest som han sa att han inte hade. aha han va fitta pass på han. tillbaka till listan. pengar till o köpa nya kläder , kläder som ska få folk o titta lite extra på dig. som i sin tur kanske ger lite kärlek. och kärlek som föder svartsjuka , sen tog de slut. då blev du deppreimerad o sluta vara me vänner o hatade alla du känner. sen blir du glad o fattar inte varför du va så löjlig. då skaffar du ett jobb o får arbetskamrater som bara är tjejjer. som i sin tur berättar för sina väninnor vilken snygg kille som börjat på jobbet. efter en firmafest har du blivit på stött av 5 tjejjer. eftersom de bara var du som var killen där. men sånt e livet. allt handlar om hur man hanterar saker o ting. du satte på 3 av dem men dem trodde att dem va dem enda av 5. du blir hatad på jobbet när den enda berättar för den andra. och du slutar. depressionen börjar om. du tar en ipren. men då ploppar den där jävla iprenmannen upp me sin jävla gitarr o du blir helt sne i huvet.
du säger att han ska dra åt helvete. haha men gissa vem som kommer. small BILL från comviq o säger att dem har lanserat ett nytt abonemang. så frågan är. hur ser ditt liv ut efter gymnasiet? mitt va jäävligt tomt där ett tag men de e bara o chilla sen hittar spåren dig om du inte hittar till dem först,  elle ja kanske har spårat ut totallt. orkaaa! eeens! läääsa! denna! skiiiiit!

har tänkt på en annan sak när man ska gå o gymma. då man oftast har på sig mp3n. Du går på stan vid typ 4 ingen hörlur i öronen. men precis då du sätter på favorit låten i repris o sen me pluggarna i öronen ändras hela livssituationen. du ser folk som pratar men inte va dem säger utan bara läppar som rör sig. det blir som en helt egen värld där bara din musik o du existerar. om du inte prövat . pröva.

de här kanske var lite gay. men har verkligen inge o göra o har hörlurarna på så de känns att man e i sin egna värld asså.
kkolla ladda hem låten. favourite things - Big Brovaz lyssna på den en stund.
sen byter du helt plötsligt till Laurel - No one wants forever #2 . ladda hem den den e ganska skön o sitta o stimulera till .

aja ska ta o dricka lite vatten nu.

tillbakaaaaaaaaa

Finns de folk för er som bara kan göra en glad ? Bara av o se på den personen så blir man bara så glad. Du känner inte ens personen. Men på nått konstigt sätt får den dig att le. De finns en som e såååå utstrålande men du intalar dig sj att det inte går. så hur ska det då ens kunna gå bra. Mår du inte bra sj. är det ingen annan som ser dig tyvärr.

Mitt liv ja vet inte riktigt det är verkligen bonanza ändå ut i götten. F E T T  bra asså! de ba kom som en vändning asså en röding inte en sån röding man spenderar på rödvin och blåser ut en rökring utan  mer en sån man spanar på geishas med haha! jaaaaja tillbaka till spår 1. jobbet e jävligt chill faktiskt åker runt i hela sverihe träffar folkination och dem man häänger med sen på ledigheten alltid lika hyypat att komma tillbaka o fukka ur på onsdagar. kommer ihåg den där penga knasen man alltid hade när det närmade sig 2a dagen i månaden för då hade man slösat alla studiebidrag på jacken den 1a där vid tolvslaget på bowlinghallen. men de e ingen faaaaara längre det ramlar ut mynt vart jag än sätter mig förståru. 

Dj! Sätt på nånting me takt i
För hon vid mig rör sig så kattig




image2
 

Kommentarer
Lovisa säger:
      2007-03-30 kl 15:20:28


Kul att se att killar bloggar :)

cicci säger:
      2007-07-04 kl 18:08:04


woohoo rolig blogg du har lilla gubben ! ;P


Visa din käärlek och skriv något:

Kasta ditt namn här! Anonym ? Du e KEFF
Kom ihåg mig?

E-maaaail:

moï har den TUUNGASTE bloggen, här ger jag dig free Reklam

Ge mig kärleeek, DONT HATE!

Trackback



 
Blogg listad på Bloggtoppen.se





RSS 2.0