brushan annan mushan

         2007-04-12 @ 22:18:54 / Allmänt / 1 Kommentarer
 
abooooo galet ree denis han skrev värsta fina dikten för mig  bara för att jag länkade honom, han fick fler besökare ikväll
än vad han fått på hela året : )

www.nogg.se/softic

är i s-tälje och drar nu mot eskilstuuuuna !

stay black !
 å n g e s t med stora bokstäver!

         2007-04-12 @ 00:38:08 / Allmänt / 1 Kommentarer
kom till sthlm i söndags och åker hem imorn eller inte hem ska jobba i eskilstuna menar jag!
softa dagar ni vet sådär jobba tjäna sig lite parish sen hem till släkten o leka lite.
men igååååår jag fick böter 2400 :- ångest ångest och lite mer ångest och för vaaad
jag orkar inte ens berätta haha blir bara fett lessen. nu e jag fett mätt oxå vi va i stan och
käka med Sevak jeffan och nåra brudish till cääääääärro aee fan pallar inte mer  men med tanke på OM

maan ska aldrig blunda för sin egna smärta, även om andra har det värre så räknas fortfarande ens egen smärta ellerhjuuur . man har alltid rätt till att må som man vill, man kan ju inte alltid vara lycklig, man kan inte alltid ta hand om alla andra, ibland MÅSTE man wallaaah faktiskt även sköta om sig själv lite granna pyttipanna, speciellt då man mår dåligt man ska få tid för sig själv när man vill, man ska få gråta när man vill, man ska inte behöva tänka att andra har det värre när man mår dåligt, man ska få må dåligt tills smärtan går över och det vet man aldrig när den gör. 

Softic´ säger: eeeeey steve ja ber dig länka min nogg på din sida så alla kan kolla fan,
va ere här alla kommer o läser din o ja vet inte vaaad

ѕтeνιєєє|| lev dagen som om den vore din sista! säger: haha de lööögnt ska se va ja kan göra din orre !så ja ber er snälla gå in på www.nogg.se/softic lämna en kommentar åt brushan han lever på uppmärksamheten

 


 gittar från verkligheten
vääächta veckäää n asså !

         2007-04-09 @ 23:29:10 / Allmänt / 2 Kommentarer
lack vart ska ja börja frågan e om jag ens orkar börja för då brukar det oftast aldrig sluta.
typ som en skål chips du tänker du ska ta en sen sitter du där din TJOCKIS och ätit upp allt ! haha
 
Lediiiiig har jag vart såå sköööönt! påsklov kan vi kalla det eller för vissa va det ju det. och när alla har lov
tar jag ledigt haha skkööön jag 'är. aja jävligt svårt att komma på nått att skriva om eftersom sabina kom på
besök och allt gick åt helvete där sista dagarna kommer knappt ihåg nått bara en massa alkoholintag i hennes närvaro haha nejdå det har vart hur najs som helst!

okej jag kan börja med Khedders ångest lägenhet som vi skulle "fixa" haha 4 blattar som ska spela bonanza
och försöka sådär måla o ja vet inte vad. Vi köper färg för att färga väggarna i "hallen!" haha vi håller på o färgar sen de gick åt skit mycke färg och vi tänkte fan va tjock färg de e lixom sen herregud man ska blanda ut de med vatten haha smaaaaaartis. ännu bättre att pishe lyfter burken och taaaaaaaappar all färg på golvet hahaha ångest ångest .

tog en knatte fnatte chatte latte med sabina och talade ut om livet. allt mellan himmel och jord som sagt : ) och de va trevligt att få utrycka sina känslor sådär för psykologen jag går till vill tydligen ha betalt bara för att prata men ja sa fakk it. antingen lyssnar du på mina problem eller så går jag hem. och där varade jag inte länge. jag tror det här va en lördag och jag ville verkligen inte gå ut som sabina skulle eftersom jag åker till jobbet på söndag men neeeeeeeeeeeeeej hur tror ni det hela slutar haha katastrof kväll men den roligaste kvällen på läääääääääääänge :D:D och mcyket tack vare bina asså. Först skulle jag o pish nånstans men stack till gröna sköna Grebo kallas det tror jag. zippade bacardi , jag sprutade ut champagnen ( mousserande vin ) och solbackas körsbärs vin smakade helvete så inte mykke av den haha. fulla som vi blev klev vi på 530n som tog oss till stan . bussen väärsta panikbromsen folk flyger o slår sig haha o pishes ööl bara flööööög iväg  så säger hon oj ja trodde det va en älg eller rådjur men de va en hare. japp 1 poäng till henne. softilerade vidare till blue heaaaven o där vare feeeeett , skön musik som fan. Och Sabina söp ner oss som fan haha :D och sen nu får ni fan hålla i er. Jag stog i kön sådär fett snygg ni vet och bara glllleeeeeeeed in på platå en lördag haha kan ha vart sabina inom parantes som hjälpte lite men de kvittar ju _D . tråkigt som fan och keff musik, men hon va ju där så de vart lite kul ändå : ) sen tror ja bara man hoppade mellan ställeena och jag hade sabinas mobil sen efter 3 ringer säääääääära och frågar vart sabina e o så va hon borta o ja va skit hungrig jag gick runt o leeeeeeeta men hitta aldrig nån så jag sa fakk it och satte mig på hakepi haha dåååå kommer världens gladaste männniska sabina .
Sen åkte vi hem sabina till sig och jag till mig och sällskapet ska vi inte klaga på  mys pys dunderlys!

Tack för en minnesvärd kväll säääääbina !

rökt en massa vattenpipa har jag gjort, inte fått nått påskägg iaf, softilerat med grabbarna, lärt mig en läxa som jag hoppas hjälper mig på långa vägar! , ätit  ätit och ätit. druckit sprit så det räcker tills nyår skulle jag tro. sitter nu hos jeffry kusineeeen och har jobbat. de gick väl helt OK. back to the reality lixom.

igår natt ja va jag med softic här i sthlm han va hos pappsen och hälsade på va ska man säga vi blev helt fukkin´ hö hö

Nu plinga det till och och den söta lilla sepideh ger positiva kommentarer till min blogg haha!

aja de har hänt mycket mer men de e sånt man förtränger och har glömt ( orkar inte skriva ) men med tanke på OM!

täänk om du  typ såhär walla vaknade och allt du typ walla upplevt, sett och tagit in bara varit en dröm? Att du visste mycket mer än vad du borde, och det enda du kan göra är att leva vidare från den dag du började din dröm, vare sig du är 5, 40 eller 95 år gammal eller 99 ½. En så kallad illusion, om att världen du levt i bara varit ett verk av dina livfulla fantasi jag veeet de ska stå din, vad skulle du då välja? Leva om ditt liv på ett annat sätt eller walla  följa dina drömmars mönster? Om du vaknade en dag, och ditt liv bara var en lögn vill man ens då leva ellläääää ?

men med tanke på OM har jag tänkt på alla dessa gatumusikanter då menar jag inte usher som springer runt på gatan och nynnar till in da club.

Snöflingorna singlade ner från himmelen i natt och det var jääävligt jsukt för jag trodde det äntligen blev sommar : ) men skitsamma där står denna man ensam med sitt dragspel, kylan till sin närmsta vän haan vet att han inte kommer tjäna ni vet sånt här tjock mycket, de förbipassande människorna i det lilla betongsamhället är för snåla. Ändå står han där varje morgon. Man kan ju faktiskt undra varför? Tycker han det är så roligt eller gör han det för oss ? Kanske är han bara ännu en frusen själ i denna kalla värld vi leeeeeeever i eller så k anske är han en av få i dagens samhälle som faktiskt lever på hoppet och då menar jag inte som malin baryads hopp som ger cash, gör som mannen du med, kämpa! Ge upp i motvind är det fegaste man kan göra lä'tt att säga svårt att agera men som sagt inget kommer på silverfat aiiiit!

- Pallar inte shiiiii vi ska röka vattenpipa men som sagt tuuung vecka som fan
 - ciao


image18
bamse som i ?

         2007-04-06 @ 13:35:55 / Allmänt / 4 Kommentarer
är ni beredda ? för nu ere dags att leverera känner jag .
säätter på lite gungig musik för de e då man skriver som bäst
för det är bevisat efter ett franskt psykologiskt test .

-  som vanligt en vardag hoppar jag in i bloggen
inte som denis som kör den där gayiga noggen.
ja berättar va som händer och alla saker som sker
sparar & publicerar till alla dvs er.

måste komma på ett sätt och sumera hela denna veck.
för igår vare platå minns inte mycke dvs deck.
Nu vare dags o sluta driva
tar bort feta texten och börjar skriva.

med tanke på bamse , joo nu ska vi göra en omröstning här.
Om jag säger eller skriver bamse vem tänker ni på då ?

image11

eftersom röstningsfunktionen är väldigt fucked up att räkna så blir det ganska jämt här,
Men det var inte många som visste va att Lottas lille teddy hette bamse!
Joo men så ere och ni trodde verkligen inte att jag visste det men jo det visste ja oxå.
Om de e nån skön filur så ere fan lotta haha jävla snorunge asså. aja de börjar spåra ur här!

Senaste dagarna har det varit mycket alkoholintag. Det började i onsdags då vi var på fest hemma hos Oscar & C o men de va naaaaaaaaajz. drack lite sådär snacka lite såhär men allt man gjorde ledde till nått oväntat.

Har hängt med kussarna Sabina från goooooooooooooooooottisland e på besök :D alltid lika kul. Har hängt slängt och chillat en massa till och med i Grebo o de va ett jävla tag sen. Men de e nyttigt me sån där bonde luft som finns på alla de där åkrarna japp vårdsberg räknar vi in här oxå så att ni vet haha! igår på dan hmm joo jag gled på stan med dennis med ett en altså N okej denis . Träffade malin och petrination väldigt mycket kanske för att dem följde efter men skitsamma ;) senare på kvällen . fixade till outfiten åkte hem till Sara  med denise och började dricka gick jääävligt seg för jag va fett bakis från gårdagen. men de redde upp sig denis hade hört elle nee dem säger så sa han att om man dricker så försvinner alla problem haha svenskt ordspråk vad annars.

Vi drog en väldiigt många youtube grejer okej smakprov o han e fan tööööööööööng.
http://www.youtube.com/watch?v=PU7_JyQxPkw

hahah asså killen e skööööööööööööööön vilken jävla lirare asså.

de e fan så asså man kommer ju knappt ihåg nått när man har festat elle joo klart att man gör men inte så mcyket att det blir intressant o skriva för då blir det bara o relevant lixom inte en röd tråd igenom de hela som min svenska llärare altid sa till mig på allt jag lämnade in.

ame shiiiet höll på  o glömma där. vi har ju inte ens gått ut än , iaf pallrade oss in till platå torget aaaaaaalla kom in utan mig och det var ju jääävligt kul kerstin haha .  men efter många om och men så löste det sig iaf men fyyyyfan va mycket folk det var men de va najz, jävligt keff musik men det var en jävligt keff DJ som spelade radiotoppen från igår .  Sen som vanligt käk på hakepi ja kommer ihåg att de va nån som ville dra till tastes hahahah de va fan de värsta jag hört de kan man ju fan inte göra asså . de blir alltid en 2a med ris och kyckling men på nått konstigt sätt stod jag där med en rulle, så fatta ja måste blviit rejält med hinki hinki. denis hmm ja vene vart han försvann men jag fick ett sms 03´53 där det står  haaaaaa vart är du ? så jag antar att de inte vart vächta haff i nation tour där asså haha. Ja ringde bruden oxå ja när ja hade käki käki. nemen kolla va konstigt de blev där när ja nu skrev bruden så tror ju folk jag skulle mena min flickvän ellerhur och det beror på att samhället e uppbyggt på det sättet. okej jag ringde en tös kl 12 som vanligt haha sen tog vi helikoptern hem inte jag o tösen asså utan jag o dem andra.  iaf snackade lite phoni phoni men la på så att man inte går o lägger sig i telefonen ;)

aja fan de räcker iaf ja börjar bli hungirg. nu har jag vaknat iaf och lite skakis är man väl. ska iväg och jobba på söndag . sthlm men de blir najs ska sova hos jeffan :D men veckan har vart fet och det kan ju bara bli bättre.
eller nej nu ljuger jag som fan! men med tanke på att jag glömt bort det så ere ganska najs. men mån tis ons DEPPRESION  de va de värsta jag vart med om i min livshistoria. men jag hoppas att det gav mig en vändning iaf. 

men med tanke på OM

i dagens samhället :P räknas man som ungdom fram tills man är trettio tyyyyp kan vi väl säga för o inte överdriva .  Över det är man medelålders och gammal och det stämmer väl . . som ungdom förväntas man festa, flumma och skaffa sig livserfarenhet som ska stämma in på den här dumma grejjen som att man lär sig av sina misstag.är du smart gör du dem aldrig . . När blir man vuxen? själv fyller jag verkligen inte snart, men vuxna och andra unga i min omgivning verkar nog  chockeras utav min åsikt att jag kan kalla mig vuxen då om man e typ 18-20 . Nej du är för liten, det ända du ska göra är att plugga inför ditt kommande arbetsliv paaaaaaaaaallination, för det är ju först då livet börjar. Lever vi i ett samhälle där det viktigaste är att du har ett toppjobb och mycket pengar det är ju verkligen det som är frågan. pengar pengar pengar styr varenda jävel, utan dem depression massa av dem. vad ska man göra av dem ? har ingen spargris så det går oftast åt helvete. 

och med tanke på förra gången då vi lärde oss hur man skulle svara haha så har jag tänkt lite på de där. 
varfuuuur-  kan inte vi människor vara ärliga mot varandra? Alltid om man frågar någon walla hur mår du idag l en? så svarar personen genast, bra. Även fast det är uppenbart att det inte stämmer. Varför kan vi inte bara falla i varandras armar och lita på att bli uppfångade som i carolas stormvind. ? Om vi inte lär oss att vara ärliga mot varandra, hur ska vi då kunna stötta varandra och stötta måste man  bli ibalnd elle stöttad då! ? Nästa gång när någon frågar hur du mår, svara riktigt och ärligt om de e fucked up säger du det är fukking helt jävla värdelöst . inte en krona på fickan, inte en brud som vill ha sex i nation med mig mina kompisar spottar på mig haha så va ääärlig de där va verkligen inte mitt svar för de vet vi ju iaf att de stämmer ; ) . Kasta dig utför stupet och känn hur du fångas upp av en stark vind(Carolas) . Starka vindar behöver inte alltid fälla träd, de kan skapa vänskapsband säger mamma.

image14

Once you go black , You never go back !


Ladda hem låten
Frida - Dunka mig gul & blå
haha den e skööööön
signin´ out
Ge mig!

         2007-04-02 @ 10:57:58 / Allmänt / 0 Kommentarer
Tjonahajj!
Vaknat på heeeeeeelt fel sida och alldeles för tidigt ! kommer mer sen era helveten ! ; )

ouuft ouuft
låt mig gliiida in  i bloggen o leverera!

vart ska vi börja okej Fredagen den 13e minus 15 blir den 30 mars elläääh nått!
då va vi på ison och fille feeeeeeeeeett. först lite hinkish sådär hemma hos mig ni vet helrör
lättklädda brudar o sånt. Sen vi kommer dit och vakten ska börja spela bonanza nej nej de e 20
blabla haha varför ens då lägga upp planscher på skolerna era oooooorrishar!
sen vi gleeed in asså väääächta kändisen ja blev asså ja hade sån där highwon tröja och ice ande fille danza
fukka ur o ville ta kort o ja vet inte vaaaad, men de lögnt jag e van helt fukkin höh höh.

- Dagar é sig likt, samma skit som igår
Lever långt ifrån rikt men haft ett minnesrikt liv i år
Mycke har hänt men allting é ändå likadant
För min dag idag é likadan som den va som barn
Inget jobb å inget hopp om ett bättre liv
Inget hopp om ett stopp för de sättet vi?
Spenderar tid förblir en tidsfördrivare
Lär ju inte bli mycket mer än en dagdrivare
Livet går vidare de hör man men
Många säger?e fast jag inte märkt av det än
Så sträck upp en hand om du lever som jag
Om du dagligen går runt med känseln av obehag
Slappna av ett tag, låt de inte förstöra dig själv
Ta en öl, fuck?it ha sex, må bra ikväll
Vet inte va ?re é som får?en å må som man gör
Lever å dör, fuck?it, va é allt det här till för?

seeen blev de hakepi sen kom sherwan på att vi skuuuulle gåååååååååååååå hem ! ouuft ouuuft va jobbit de va asså herregud va hemma kl 5 tror ja. haha polisen jagade oss och pishe blev ju tyvärr skjuten hahahaha men de e väl sånt man måste ta om man lever som en wanksta, men de roliga va att  ryktet hade spridit sig att pishe blivit skjuten braaaaaaaaaaavo uttalat där malin ; )

aja sen blev de iaf en lördag ouuuuuft va skönt de vaaaa. Hela mitt team på jobbet va på ett spa hotell chill chiiill!
I nässjö landade vi sen när vi kom fram hoppade ner i poolen och knäckte upp cider och bääääsh .  sen alla blev lite smått gitti gitti då vare daaax för käk gled upp sådär lite fint satte oss vid bordet och käka pasta fillimignooon haha! + att anna book va där o sjöng de va 30 + men de löögnt ja haffade galet på dansgolvet men dans fick räcka så de blev tyvärr inget hångel . Seeeen gitti gitti till olerays elle vafan de hette haha asså bööööööööööööönder stället stängde kl 1 sikken skit club elle krog elle pizzeria . helrör o champagne chefen blygar aldrig :D ! sen hhaha vi hamna i bråk min t shirt gick sönder och mitt halsband =( men ja fick ut mina aggressioner på rätt sätt ändå . aveeesst .

- Du é ingen fin flicka, jag é ingen fin pojk
Du har ganska svårt å komma, jag kommer skit oj
Haha, haha du é vackert klädd
Men vi vet båda två att du é vackrast näck

ooouft ja glömde nästan säga dan efter bakis kakis in the lakis troooo mig ! väääschta frukosten sen vi hoppa in i puuulen sen fick sånna här behandlingar jag fickk rygg och ansiktsmassage asså ja driiiiiiiiiiiiver inte vilken guzz de vaaa. man ba låg där o önskade de va som i en av mina sexuella drömmar att hon bara skulle fråga sista minuten om ja inte kunde ta av mig handduken joooooooooooooooooooorå de kan ja  , maxin relaxin.

image10

sen walla de finns inte så mycket att tilllägga. mycket softination och fast mycket och då menar jag mycket frustrerande dagar! den 2 senaste, jag måste verkligen börja fundera nu för det här hålller inte. Och inte för er
ALLA andra heller. men palla jag hälper mig först sen vilka jag hinner på vägen. Ny tid Ny strid de e d de handlar om . och med tanke på om när vi ändå snackar om OM!

Alla går och tjatar om att det vill bli kära. de vill hitta den rätta. Den de ska vara tillsammans med resten av livet. Vad är det för fel med att leva ensam? Enligt folket som har någon att leva resten av sitt liv med, är man hjälplös och svag om man lever ensam. Jag skulle inte alls ha något emot att leva ensam. Göra vad man vill, utan att någon finns där som säger ska börja tjafsa. Bara leva ett lugnt liv helt ensam. Måste jag leva med någon för att vara lycklig? Jag behöver ingen annan för att må bra. eller de kanske ja behöver ?

men med tanke på OM.

"Hur är det?" "Jorå, bra. Själv?" "Jofan." Men är det bra? Folk svarar av vana att "det är bra" och inte för att det faktiskt är det, och frågan ställs bara för att man ska verka trevlig. Ingen bryr sig egentligen om svaret. Prova säga "det är som vanligt." Du kommer att förvånas över hur få som bryr sig om hur "som vanligt" är, och bara pratar på. Varför inte BARA ställ frågorna "hur är det?" och "vad har du gjort idag?" när du faktiskt är intresserad av att höra det uppriktiga svaret? När blev allt som är trevligt så falskt?  Men saken är brushan bryr du dig om svaret ?
nej nej vi lever för att lära och lära för att få kunskap och kunskapen använder vi för att få upp tjejjens bh och när du inte får upp den måste du tala om att du är keff och när du e keff vill hon inte ligga och när hon inte vill ligga får inte du sex in the nation och när du inte får nation blir du helt uppjagad och du uppföder fel tankar och när du kommer till fel tankar då walla du blir hungrig. och då du blir tjock., huuur ska du få brudar om du e tjock . walla inte prblem för steven alltid brudar fast jag blicvit tjock o allt blicit mykke varmare :D men med tanke på röda tråden. jag e fett hungrig så ja måste käka. vi kanske syns ikväll du vet vem du ääääääääääääääääääääääär! ha på dig dem där troserna som är så lätta.

image9http://www.youtube.com/watch?v=USV-MB2d4zs
 Blogg listad på Bloggtoppen.se