.......

         2009-11-07 @ 16:26:22 / Cellphone Diary

0-2adfca1cedfce9eb4eb6658a174b03a0.png

.......


Kommentarer
silly säger:
      2009-11-07 kl 16:31:35


jaså va de Ryd de hette? Usch vilket hemskt sätlle, jag e verkligen inte glad över att ja fick "känna lite på Ryd" de va det mest pinsama stället jag har varit på & att du tycker de e rätt får mig o vilja läggga mig ner o dö!



E de blattar som mig som får DIG o skämmas? hahahahahaha... hahahahahhaha.... hahahahahaha

bra betyg, kan bete mig, kan korrekt svenska? Nae du, de e ngt dem saknade ganska mycket utav (:



Vart fan e de normalt att stå utanför en fest oinbjudna i 4 timmar, sno mobiler och pengar. Kalla alla svenskar för jävla svennar o sen skrika att de e rasister? Sen förstöra fönsterrutor, polisbilar m.m.? De e sånt som får mig o skämmas över att va blatte. Ibland undrar jag varför de finns idioter som Sverigedemokraterna, rasister och nasister och varför de inte kan acceptera att alla är samma folk! Att de inte finns något olika mellan oss utan vi är precis likadana, sen förstår jag när jag ser folk som de, varför de har fel uppfattning om oss, och ja... det är jättesorgligt!



Sen säger de att de e så man beter sig i Ryd, ehh okej? För det skulle deras föräldrar acceptera om de såg de elr? nae de tvivlar jag väldigt starkt på, och inte fan skulle de bete sig så om de va från vilket land de ännu kom ifrån. Förhoppningsvis växer de stackarna upp snart! De sorgligaste var att det fanns en 10 åring där, som såg allt det och började bete sig likadant som de andra mot slutet av kvällen efter ha stått tyst hela kvällen. Stackars barn


Visa din käärlek och skriv något:

Kasta ditt namn här! Anonym ? Du e KEFF
Kom ihåg mig?

E-maaaail:

moï har den TUUNGASTE bloggen, här ger jag dig free Reklam

Ge mig kärleeek, DONT HATE!

Trackback



 
Blogg listad på Bloggtoppen.se





RSS 2.0